diumenge, 29 de juny del 2008

Hipocresia

He rebut algunes correccions sobre la regidoria què ocupava el representant del PSC- PSOE de Sant Cebrià; algú m’ha dit que va ser la d’educació, algú altre m’ha dit també la d’urbanitzacions...
Seria fàcil substituir la paraula de l’escrit anterior i aquí no ha passat res, però no ho faré, i serà així perquè quedi patent la manca d’informació a la què estem sotmesos entre d’altres coses què aniré afegint més endavant.

Avui vull criticar la hipocresia amb la què ens tracten, amb un descaro insultant i en la línea més pura del PSOE dels últims temps, totalment contradictori en les seves paraules i els seus actes.

Critiquen obres, negocis amb privilegis, la falta d’un repetidor per veure en condicions la televisió, i una llarga llista...

Volen fer veure que en tots aquests anys, els quals han estat socis de govern no s’havien adonat? Que tot això ha estat deixadesa del govern municipal únicament en aquest últim any? Que les aberracions urbanístiques tant del poble com de les urbanitzacions és cosa només d’aquest últim any?

Ara que s’han quedat fora del govern, que no obtenen beneficis, ens informen de tots aquests temes, ara es posen al costat dels veïns, ara actuen en el nostre benefici.

Ara posen a disposició dels parcel·listes de les urbanitzacions plantilles per fer recursos d’alçada perquè no ens cobrin impostos extres.

Quina hipocresia!

Ja no recorda la excoordinadora d’urbanitzacions i, per tant, tot el grup del PSC-PSOE, quan alguns veïns presentaven queixes, recursos d’alçada, impugnacions de les assemblees, etc., perquè denunciaven que es portava tot en una línea il·lícita. Ja no recorda que llavors ens va titllar de morosos públicament al butlletí “Fem via”, que qualsevol del seu grup aprofitava junt amb els seus socis qualsevol reunió per titllar de moros a qualsevol veí que no estigués d’acord amb l’espoli sofert.

Si ells defineixen de vassallatge l’actual govern, jo tinc un dubte per qualificar-los per la seva hipocresia, ja que podria ser perfectament tant de feixista com d’estalinista. En tot cas, els cedeixo a ells el plaer d’escollir.